Wijktheater

Venlo-Zuid

Contact

Productieleider

Linda Duniec 

06-46381288

info@wtvz.nl

Producent/initiatiefnemer

Theater de Garage

Marlie van Ulft / Piet Nillesen

077-3514252

info@theaterdegarage.nl

Je mag wel spreken van een traditie als het gaat over het wijktheater Venlo-Zuid. Na de eerste editie van dit theatergezelschap (‘Lappendeken’ 2015) en een tweede editie (‘Back to my roots’ 2017) zijn de voorbereidingen voor de derde editie volop bezig. Met nieuwe spelers en een nieuwe regisseuse.

De voorstelling speelt zich af in Venlo-Zuid. Met de regelmaat van de klok krijgt de redactie van de wijkkrant een rode brief met verrassende inhoud. Wie schrijft deze brieven? Hoe komt de schrijver of schrijfster aan de informatie? Berust de inhoud van deze mysterieuze post op waarheid?

In een mix van humor, liefdesperikelen en whodunit zal het antwoord op deze vragen aan het licht komen. Heden en verleden lopen door elkaar; deze voorstelling zal voor velen herkenbaar zijn en mooie herinneringen aan Venlo (Zuid) naar boven halen. Ga mee op zoek naar Het geheim van Nedinsco!

Regie: Ine van der Vorst

Spelers: Ted Merkus, Marlie Hanraths, Kim Trepels, Steffanie Eberson, Sander Dinghs, Iris van Steenkiste, Betsie Roelofs, Will Korsten, Lyanne Schnock, May Theelen en Linda Duniec

Techniek: Peter Paar
Visagie: Sem Behet

Met dank aan: Gemeente Venlo/SAM Fonds , Huis van de Wijk Zuidpilaar, Bewonersondersteuner Venlo-Zuid.

 

 

 

 

Over ons

Interessante links

gallery/img_7715

Editie 2018/2019